Dr. Josep J. Giné Gala

Dr. Giné

Vaig nàixer i créixer a Bitem, poble del municipi de Tortosa. Des de molt petit volia ser metge. Vaig estudiar a Bitem i després a l’Institut J Bau de Tortosa.

Els estudis de Medicina els vaig fer a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona obtenint el grau de Llicenciatura l’any 1980. L’especialitat d’aparell digestiu, via MIR, la vaig fer a l’Hospital de Bellvitge. En acabar, l’any 1986, vaig venir a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta com a Facultatiu Adjunt, des de 1997 com a Cap Clínic i des de 2017 com a Cap de Servei.

L’any 1993 vaig completar la meva tesi doctoral obtenint Cum Laude per unanimitat i per tan el títol de Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona.

Des de 1992 vinc desenvolupant assistència privada de la meva especialitat d’Aparell Digestiu a la Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa.

Durant tota la meva vida professional he fet molts cursos de formació, he assistit a nombrosos simpòsiums o congressos amb l’objectiu de millorar la meva pràctica clínica i mantenir els coneixements de la meva especialitat al dia. He presentat nombroses comunicacions i publicacions tant nacionals com internacionals, així com he organitzat i/o moderat jornades, taules rodones, sessions de comunicacions, etc.